Skip to content

yrityksille

TaskuPT Pro -liikunnallinen mobiilisovellus työntekijöidesi hyvinvointiin!

Yrityksille

Kuntoboxin TaskuPT Pro yrityksille!

Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara. Liikunta tutkitusti vähentää sairauspoissaoloja ja ennenaikaista eläköitymistä sekä parantaa yrityksesi tuottavuutta. 

Missiomme on aktivoida yrityksen työntekijöitä liikkumaan. Tavoitteemme on inspiroida ja innostaa terveellisempiin ruokavalintoihin. Haluamme auttaa ja motivoida kokeilemaan jotain uutta sekä tsempata matkalla kohti terveellisempää elämää!
 

Palvelu sisältää kaikille työntekijöille omaan mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksen, johon uutta 
sisältöä tulee viikoittain:

  • vaihtuvat harjoitusohjelmat kuntosalille
  • treenivideoita kotiharjoittelua varten
  • ideoita ravintoon 
  • motivaatiovideoita
  • asiaa palautumisesta ja levosta
  • kehonhuoltoa


Bonus: 
 Jokainen työntekijä saa chatin kautta yhteyden valmentajiin ja voi maksutta pyytää henkilökohtaisen seurantatyökalun käyttöönsä, mahdollisuus 
mm. verenpaineen, painon tai vaikka juoksuvauhdin seurantaan.

HINTA on 15€ /hlö / kk +alv.

Lisätietoja / tilaa palvelu: 
Eeva Ossi p. 044 972 5450, Mika Tossavainen p. 044 575 0132 
tai info@kuntobox.fi

Ryhmäliikunta työpaikalla, personal training ja pienryhmät, kuntotestit ja InBody mittaukset, luennot ja ravintovalmennus.

Tarjoamme yrityksille tunteja monipuolisesti. Voit tilata työporukalle yksittäisen tunnin tai valita useita erilaisia tunteja esim. lajikokeiluna TYHY-päivän ratoksi.

Tuntikuvaukset

Tarjoamme yrityksille tunteja yksittäisenä lajikokeiluna, kiinteänä viikkotuntina tai vaikka osana virkistyspäivää. Alla tuntikuvaukset:

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas harjoittelumuoto erityisesti niska-hartiaseudun ongelmien kanssa kamppaileville. Kuntonyrkkeily vahvistaa ylävartalon lihaksia, parantaa koordinaatiota sekä laittaa tehokkaasti keskivartalon töihin. Nyrkkeilyharjoitteiden ja -tekniikoiden lisäksi tunnilla tehdään myös kuntopiirityyppistä lihaskuntoharjoittelua koko keholle.

Toiminnallinen TRX

Tavoitteena TRX harjoittelussa on kehon kokonaisvaltainen hallinta. TRX:n epästabiili hihna tuo harjoitteluun uuden ulottuvuuden, tämä harjoittelumuoto sopii niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Pääset myös oppimaan toiminnallisen harjoittelun tekniikoita.

Ryhti paremmaksi

Niska-hartiaseudun ja keskivartalon lihasten aineenvaihduntaa vilkastuttava, liikkuvuutta ja lihaskuntoa parantava tunti.

Fasciamethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely (lihaskalvokäsittely) pallolla. Näkökulma on myös kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

Jooga

Lempeää joogaa ja kehotietoisuutta. Joogan harjoittamisella on vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Jooga on menetelmä, jonka avulla voi oppia tuntemaan ja kehittämään itseään. Joogaharjoitukset auttavat vaalimaan terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla voit lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Vaikuttaa koko kehoon, kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksolla todella tehokkaasti. Hauskaa, kehittävää ja monipuolista.