Skip to content

yrityksille

Uutta! Kuopion Kuntoboxin hyvinvointi-sovellus Yrityksille! 

Yrityksille

Kuopion Kuntoboxin hyvinvointi-sovellus Yrityksille!

Missiomme on aktivoida yrityksen työntekijöitä liikkumaan. Tavoitteemme on inspiroida ja innostaa terveellisempiin ruokavalintoihin. Tahdomme auttaa ja motivoida kokeilemaan jotain uutta sekä tsempata matkalla kohti terveellisempää elämää!
 

Palvelu sisältää kaikille työntekijöille omaan mobiili-laitteeseen ladattavan sovelluksen, uutta 
sisältöä tulee viikoittain:

 • treenivinkkejä
 • treenivideoita
 • ideoita ravintoon
 • motivaatiovideoita
 • asiaa palautumisesta ja levosta
 • kehonhuoltoa


Bonus: 
 Jokainen työntekijä saa chatin kautta yhteyden valmentajiin ja voi maksutta pyytää henkilökohtaisen seurantatyökalun käyttöönsä, mahdollisuus 
mm. verenpaineen, painon tai vaikka juoksuvauhdin seurantaan.

HINTA on 15€ /hlö / kk +alv.

Lisätietoja / tilaa palvelu: 
Eeva Ossi p. 044 972 5450, Mika Tossavainen p. 044 575 0132 
tai asiakaspalvelu@kuopionkuntobox.fi

Ryhmäliikunta työpaikalla, personal training ja pienryhmät, kuntotestit ja InBody mittaukset, luennot ja ravintovalmennus.

Tarjoamme yrityksille tunteja monipuolisesti. Voit tilata työporukalle yksittäisen tunnin tai valita useita erilaisia tunteja esim. lajikokeiluna TYHY-päivän ratoksi.

Tuntikuvaukset

Tarjoamme yrityksille tunteja yksittäisenä lajikokeiluna, kiinteänä viikkotuntina tai vaikka osana virkistyspäivää. Alla tuntikuvaukset:

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas harjoittelumuoto erityisesti niska-hartiaseudun ongelmien kanssa kamppaileville. Kuntonyrkkeily vahvistaa ylävartalon lihaksia, parantaa koordinaatiota sekä laittaa tehokkaasti keskivartalon töihin. Nyrkkeilyharjoitteiden ja -tekniikoiden lisäksi tunnilla tehdään myös kuntopiirityyppistä lihaskuntoharjoittelua koko keholle.

Toiminnallinen TRX

Tavoitteena TRX harjoittelussa on kehon kokonaisvaltainen hallinta. TRX:n epästabiili hihna tuo harjoitteluun uuden ulottuvuuden, tämä harjoittelumuoto sopii niin aloittelijalle kuin huippu-urheilijalle. Pääset myös oppimaan toiminnallisen harjoittelun tekniikoita.

Ryhti paremmaksi

Niska-hartiaseudun ja keskivartalon lihasten aineenvaihduntaa vilkastuttava, liikkuvuutta ja lihaskuntoa parantava tunti.

Fasciamethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely (lihaskalvokäsittely) pallolla. Näkökulma on myös kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

Jooga

Lempeää joogaa ja kehotietoisuutta. Joogan harjoittamisella on vaikutuksia fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Jooga on menetelmä, jonka avulla voi oppia tuntemaan ja kehittämään itseään. Joogaharjoitukset auttavat vaalimaan terveyttä kokonaisvaltaisesti.

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla voit lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Vaikuttaa koko kehoon, kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksolla todella tehokkaasti. Hauskaa, kehittävää ja monipuolista.

TYKY-päivät

UUTTA! TYKY –päivät yhteistyössä Roihu Coaching kanssa!

Roihu Coaching on business coachingin ja työhyvinvoinnin asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen yksilö- ja tiimicoachingia, työhyvinvointi­valmennuksia sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysejä. Kuopion Kuntobox toteuttaa TYKY-päiviä yhteistyössä Roihu Coaching kanssa.

Tyky-päivät työyhteisöille ja tiimeille nostattavat tiimihenkeä ja parantavat mielen ja kehon hyvinvointia. Kuinka työyhteisössä jaksetaan Firstbeat-mittaus tuo näkyväksi oman ja työyhteisön jaksamisen ja voimavarat.

Hyvinvointivalmentajan vetämät valmennukset ja ryhmätehtävät toteutetaan innostavalla ja coachaavalla otteella.

Ravintoasiantuntijan avustuksella ryhmä saa oivalluttavaa tietoa ravinnon merkityksestä niin toimistotyöntekijöille kuin fyysistä työtä tekeville.  Kuopion Kuntoboxin valmentaja vetää tyky-päivän lopuksi hikeä nostattavan kuntonyrkkeilyn, palauttavan joogatunnin tai kehoa huoltavan FasciaMethod hetken. 

Tyky-päivä 1

Firstbeat Hyvinvointimittaus, Mielen & Kehon valmennus, kesto ½ pv

Tyky-päivään sisältyy Firstbeat Hyvinvointimittaus osallistujille, ryhmävalmennusta palautumisesta ja stressinhallinnasta sekä valinnan mukaan esim. ravintovalmennusta tai ryhmäliikuntaa

 • Firstbeat-mittaus ja henkilökohtainen hyvinvointianalyysi
 • Ryhmävalmennus (3 h), jossa:
 • opitaan tulkitsemaan omaa hyvinvointianalyysiä ja asetetaan oma hyvinvoinnin tavoite
 • saadaan vinkkejä palautumiseen ja stressin hallintaan
 • ideoidaan työyhteisön hyvinvoinnin pelisäännöt
 • Valinnan mukaan ryhmän yhteinen ravintovalmennus, jooga, FasciaMethod kehonhuolto tai ryhmäliikuntatunti
 • Bonus! Tyky-päivän jälkeen veloituksetta osallistujille 30 min henkilökohtainen konsultointi personal trainerin kanssa.

Hinta alk. 190 € / hlö (alv 0%), laskettu 10 hlö ryhmälle.

Tyky-päivä 2 

Mielen & Kehon valmennus,
kesto ½ pv

Työhyvinvointivalmentajan ohjauksella nostatetaan tiimihenkeä, taltutetaan stressiä ja täytetään voimavaraämpäriä! Tyky-päivän sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan ja valmennusteemoina voi olla esimerkiksi:

 • itsensä johtaminen
 • työyhteisön vuorovaikutus 
 • psykologinen turvallisuus ja luottamus työyhteisössä
 • stressi, palautuminen ja ajanhallinta
 • toimeenpanon taito eli volitio
 • teknostressin taltutus
 • työn imu ja työn tuunaaminen 

Valmennukseen kuuluu vapaavalintainen 1 tunnin ravintoluento, jooga, FasciaMethod kehonhuolto tai ryhmäliikuntaa.

 

Hinta alk. 100 € / hlö (alv 0%), laskettu 10 hlö ryhmälle.