Skip to content

Webinaari

Haluatko sinäkin aloittaa uuden vuoden freesimmin? Tule kuulemaan ravintovalmentajan vinkit kuinka voit paremmilla valinnoilla päästä eroon ikävistä vatsa-oireista  ja aloittaa uuden vuoden toimivilla täsmävinkeillä!

Hyvinvoinnin Kick Start-webinaari 3.1.22 klo 14 auttaa sinut aloittamaan vuoden energisemmin.

Ravintofilosofiamme kulmakivi on suoliston terveys ja kuinka se vaikuttaa kehon eri järjestelmien toimintaan. Tästä aiheesta voisi puhua loputtomiin!  Aihe on niin mielenkiintoinen ja uutta tutkimustietoa on saatavilla koko ajan enemmän. Ajatuksemme on että terveys tulee sisältä, sinulla on valtava voima vaikuttaa omaan hyvinvointiisi. Oikeastaan monet ”terveellisenä” pidetyt elintarvikkeet ovat kaukana siitä, ja tätä tietoutta haluamme jakaa juuri sinulle. Tästä ei kuitenkaan tarvitse tehdä vaikeaa, hankalasti ymmärrettävää ja monimutkaista, vaan itseasiassa hyvin tavalliset teot ratkaisevat kuinka sinä ja vatsasi voi. Siitä minä haluan kertoa sinulle Hyvinvoinnin Kick Start -webinaarissa.

Tämä webinaari varmasti kiinnostaa sinua jos:

  • haluaisit voida paremmin
  • kärsit turvotuksesta ja ikävistä vatsa-oireista
  • kinkku ja suklaat jäi vyötärölle, ja haluaisit saada reippaan startin kevyempään oloon
  • syöt mielestäsi terveellisesti mutta paino nousee eikä sille löydy selvää syytä
  • väsymys, vetämättömyys ja energiapula vaivaavat

Käsittelemme webinaarissa myös kehon puhdistumista, lisäravinteita ja sitä tarvitaanko niitä, tule siis kuulolle!

Voit osallistua vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos ajankohta ei sovi, niin ei hätää, koska lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen webinaarista. Tervetuloa mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan alla. Nähdään webinaarissa! 🙂