Skip to content

TaskuPT

Tiimi TaskuPT palvelun takana

Moikka, me olemme taskuPT palvelun luojat Eeva ja Mika!  Olemme sekoitus personal traineria, ravintovalmentajaa, hoitsua ja entistä kilpaurheilijaa, nykyistä urheiluhullua.  Molempien intohimo on terveys ja liikunta, kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveellinen hyvää tekevä ja maukas ruoka. Mukana tiimissä ahertaa myös Hannele, ryhmäliikunta-ohjaaja ja personal trainer opiskelija.

Haluamme taskuPT palvelulla tuoda asiakkaillemme elämään lisää energiaa ja hyvinvointia monipuolisen liikunnan avulla. Haluamme innostaa liikkumaan tarjoamalla vaihtelevia harjoituksia kuntosalille ja kotiin.

Tiedämme mistä puhumme, sekä asiakkaiden että omien kokemustemme pohjalta. Meillä tuhansia ohjattuna tunteja, valtava määrä erilaisia asiakkaita erilaisilla tavoitteilla. Olemme huomanneet, että kun tekemisessä säilyy vaihtelevuus, myös motivaatio on helpompi pitää yllä. Ja näin tuloksiakin syntyy!

Monella on kova stressi siitä, miten pitäisi treenata, mitä syödä että kehittyy ja kuinka usein harjoitella. Todelliset muutokset tehdään kuitenkin pikkuhiljaa ja omaan elämään sopiviksi sovittaen. Kannustamme kokeilemaan uusia asioita liikunnan saralla, laitamme matkan varrelle pieniä haasteita ja muistutamme että nautit matkasta.

TASKUPT

Tehosta kuntosalitreeniäsi siten, että saat nopeasti aikaan konkreettisia tuloksia ilman, että joudut käyttämään kaiken vapaa-aikasi salilla.

Nämä treeniohjelmat kehittävät koko kehoasi tehokkaasti ja nopeasti.

SAAT KAIKEN TÄMÄN VALMENNUKSEN AIKAN

4 VIIKON VÄLEIN VAIHTUVAN HARJOITUSOHJELMAN KUNTOSALILLE

harjoittelu alkaa koko kropan harjoitusohjelmasta edeten tilauksesi kestosta riippuen aina supersarjatreeneihin asti

VIDEOIDUT TREENIT KOTIIN

videoidut treenit ovat kestoltaan 15-40 minuuttia, ja ne voi toteuttaa ilman erityisiä välineitä omassa olohuoneessa

VAIHTUVAT KEHONPAINOTREENIT

kehonpainotreenit ovat tehokkaita ja näillä voi korvata tarvittaessa salitreenin tai ottaa lisätreeninä viikkoon mikäli kaipaat ekstraa ja palautuminen mahdollistaa suuremman määrän harjoittelua

OMAN SEURANTATYÖKALUN TAVOITETTASI TUKEMAAN

asetamme omaan tavoitteeseesi sopivan seurantayökalun käyttöösi. Laitat vain meille viestin mitä haluat seurata (esim. paino, ympärysmitta, verenpaine) ja homma on sillä selvä, palvelu sisältyy hintaan

LISÄKSI SAAT RUOKAVINKKEJÄ, HAASTEITA JA PALJON MOTIVAATIOTA!

TaskuPT

Tehosta kuntosalitreeniäsi ja monipuolista liikkumistasi! Saat nopeammin aikaan konkreettisia tuloksia ilman, että joudut käyttämään kaiken vapaa-aikasi salilla. TaskuPT ilmoittaa treenit, seuraa kehittymistäsi ja motivoi liikkumaan!

12KK VAIN
10KK HINNALLA

199€

6KK

119,40€

3KK

59,70€

Tunnistatko itsesi seuraavista asioista, jos kyllä,
taskuPT on suunniteltu juuri sinulle!

Jos jokin näistä seikoista kuulostaa tutulta, tämä valmennus sopii sinulle:

  • Haluat pitää huolta lihaskunnostasi ja kehittää kuntoasi salitreeniohjelman avulla
  • Haluat kiinteytyä ja saada lisää muotoja oikeisiin paikkoihin
  • Haluat ohjelman, joka on vaihteleva ja monipuolinen
  • Haluat saavuttaa parempia tuloksia ilman, että sinun täytyy viettää salilla kaikki vapaa-aikasi
  • Haluat sykettä tekemiseen, innostavat videotreenit vievät jopa vain vartin aikaa mutta ovat todella tehokkaita
  • Olet jo ehkä käynyt salilla jonkin verran, mutta nyt kaipaat treenaamiseen rakennetta ja selkeyttä
  • Sinulla on jo treeniohjelma, mutta kaipaat vaihtelua ja uusia ideoita
  • Haluat nykyaikaisen, omaan mobiililaitteeseen ladattavan sovelluksen, josta löydät kaikki harjoitusohjelmasi, seurantatyökalusi sekä valmentajan lähettämän videot.

Mitä treenejä valmennuksessa tehdään?

Kaikki treeniohjeet ovat omassa sovelluksessa helppoina ohjevideoina ja/tai kirjallisina ja kuvallisina ohjeina.

Treenejä tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Kuntosalitreenien lisäksi taskuPT sisältää yhden videoidun treenin/viikko sekä kehonpainotreenin. Eli jos et ennätä kuntosalille, sinulla on aina mahdollisuus treenata video- ja kehonpainotreenien parissa. Myös aiemmin julkaistut videot säilyvät käytössäsi koko sopimuksen ajan. Kätevää!

Treenit alkavat koko kehon harjoitusohjelmista, jossa kaikki lihasryhmät harjoitetaan samalla kertaa, viikko-ohjelma sisältää koko kehon treenit. Lisäksi sykettä ja hapenottokykyä nostattavat videotreenit sekä tehokkaat kehonpainotreenit tukevat saliharjoittelua. 4-viikon jaksoissa vaihtuvat ohjelmat voivat olla liikepatteritreenejä, supersarjatreenejä ja yhdistelmäharjoituksia, vaihtelu tuo harjoitteluun taatusti tuloksia ja pitää motivaatiotasi yllä.

Ohjelma soveltuu sekä jo hieman kuntosaliharrastusta aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Omaa tasoa skaalataan painojen ja vastusten kanssa.

4-VIIKON VÄLEIN VAIHTUVA HARJOITUSOHJELMA KUNTOSALILLE

Motivoivaa ja kehittävää! Saat suoraan appiin uudet ohjelmat joka kuukausi koko valmennuksen ajan

VIDEOTREENIT KOTIIN

HIIT, kahvakuula, kuntonyrkkeily, tabata etc. Innostavat lyhyet tehotreenit lisäksi tai vaihtoehtona jos et pääse salille.

VAIHTUVAT KEHONPAINOTREENIT

Joskus kaipaat enemmän, tee silloin ekstrana kehonpainotreeni jossa varmasti hiki irtoaa! Tämä voi olla käytössäsi myös silloin kun et ehdi salille mutta haluat treenata. Tämäkin kätevästi omassa sovelluksessa

SEURANTATYÖKALU TAVOITETTASI TUKEMAAN

Paino, vyötärön ympärys, tai halutessasi vaikka verenpaine! Mitä ikinä tavoitteesi onkaan, laita meille viesti niin aktivoimme haluamasi seurantatyökalun omaan sovellukseesi, samaan hintaan

RUOKAVINKKEJÄ JA MOTIVAATIOTA

Innostavat tietoiskut, vinkit aamupalalle, välipalalle tai viikonlopun maukas ruokavinkki pitää motivaatiotasi yllä

Haluatko saada vahvan kehon ja lisää energiaa?

Treeniohjelma
kiireiselle

Saat aikaan konkreettisia tuloksia ilman, että joudut käyttämään kaiken vapaa-aikasi salilla.

2-3 kertaa
viikossa

Ohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa. Lisäksi videotreenit nostavat sykettä jolloin myös hapenottokyky paranee. Mahdollisuus 4 erilaiseen treenin viikossa, tee niistä ainakin kolme niin kehityt. Silti aikaa kuluu vain 15-60 min /treeni!

Kaikki ohjeet aina mukanasi

Kaikki ohjelmat, videotreenit, vinkit ja seurantatyökalut ovat aina siellä missä sinäkin tai ainakin puhelimesi. Ei monimutkaisia eri alustoilla ja paperitulosteiden kanssa pyörimistä vaan kaikki saatavilla omassa laitteessasi.

VASTAUKSIA YLEISIIN KYSYMYKSIIN

Usein kysytyt kysymykset

Maksaminen

Voinko maksaa liikuntaeduilla?
KYLLÄ! ePassi, Smartum, Eazybreak, Tyky, Edenred

Mitkä maksutavat käyvät teille?
Maksut välittää Paytrail. Meille käyvät verkkopankit ja maksukortit

Kurssimateriaali

Miten kurssimateriaali toimitetaan minulle?
Kaikki materiaalit saat omaan mobiililaitteeseen. Oston jälkeen saat sähköpostiisi kutsulinkin tulla käyttämään Kuopion Kuntoboxin mobiilisovellusta, lataat PlayKaupasta tai AppStoresta Kuopion Kuntobox sovelluksen ja klikkaat sähköpostin linkkiä ja homma on treenaamista vaille valmis!

Takuu

Onko minulla takuu tai palautusoikeus tälle tuotteelle?
Kyllä! Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit sinä aikana kokeilla palvelua ja katsoa sopiiko se sinulle.
Jos et pidä siitä niin voit pyytää rahasi takaisin tänä aikana ja palautamme ne täysimääräisenä.
Liikuntaetuja emme voi hyvittää rahaksi, koska laki estää niiden vaihtamisen rahaksi.

Miten palautus toimii?
Palauttaminen on helppoa.
Lähetät meille sähköpostia tai soitat niin palautamme rahat sinulle.

HUOM!!! Kannattaako minun valita kerralla vuosi vai ottaa palvelu 3 kk jaksoissa?
Vuoden tilauksen saat nyt 10 kk hinnalla, joten jos pidät kuntosaliharjoittelusta, sinun kannattaa ehdottomasti valita vuoden tilaus. Kolmen kuukauden jakso alkaa aina helpoimmasta versiosta, ja kehittymisen kannalta on oleellista että harjoittelussa jokin muuttuu kehittyäksesi. Jos haluat että ohjelma etenee progressiivisesti, valitse 12 kk tilaus!

Mikäli valitsit kuitenkin 3 kk jakson, ja haluaisit jatkaa ”siitä mihin jäit”, soita tai laita meille viesti niin ohjelmoimme uuden jakson sen mukaan 

TaskuPT

Tehosta kuntosalitreeniäsi ja monipuolista liikkumistasi! Saat nopeammin aikaan konkreettisia tuloksia ilman, että joudut käyttämään kaiken vapaa-aikasi salilla. TaskuPT ilmoittaa treenit, seuraa kehittymistäsi ja motivoi liikkumaan!

12KK VAIN
10KK HINNALLA

199€

6KK

119,40€

3KK

59,70€

Kuopion kuntobox