Skip to content

yrityksille

TaskuPT Pro -liikunnallinen mobiilisovellus työntekijöidesi hyvinvointiin!

TaskuPT Pro

TaskuPT Pro on suunniteltu yrityksille henkilökunnan hyvinvoinnin parantamiseen. Liikunnallinen mobiilisovellus sisältää monipuolisesti hyvinvoinnin tärkeät osatekijät -liikunta-ravinto-lepo.

 

TaskuPT Pro tuo valmennuksen lähelle, helposti ja kevyesti. Sovellus tavoittaa koko henkilökunnan, myös ne kenelle liikunta ei vielä ole ollut elämäntapa.

 

TaskuPT Pro

Tiimi TaskuPT palvelun takana

Moikka, me olemme TaskuPT palvelun luojat Eeva ja Mika! Olemme sekoitus personal traineria, ravintovalmentajaa, hoitsua ja entistä kilpaurheilijaa, nykyistä urheiluhullua.  Molempien intohimo on terveys ja liikunta, kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveellinen hyvää tekevä ja maukas ruoka. Mukana tiimissä ahertaa myös Hannele, ryhmäliikunta-ohjaaja ja personal trainer opiskelija.

Haluamme taskuPT palvelulla tuoda asiakkaillemme helposti omaan mobiililaitteeseen päivittyvät innostavat ja vaihtelevat harjoitusohjelmat joita jokainen voi skaalata omaan tavoitteeseensa nähden. Koko kroppaa treenaataan mutta voit bonustreeneillä nostaa painopistealueen harjoituksia seuraavalle tasolle!

Tiedämme mistä puhumme, sekä asiakkaiden että omien kokemustemme pohjalta. Meillä on tuhansia ohjattuna tunteja, valtava määrä erilaisia asiakkaita erilaisilla tavoitteilla. Olemme huomanneet, että kun tekemisessä säilyy vaihtelevuus, myös motivaatio on helpompi pitää yllä. Ja näin tuloksiakin syntyy!

VALMENNUS SISÄLTÄÄ

Kuopion Kuntobox hyvä ammattimainenpersonal trainer
6 VIIKON VÄLEIN VAIHTUVAN HARJOITUSOHJELMAN KUNTOSALILLE

vaihtuvat harjoitusohjelmat pitävät huolen että edistymistä tapahtuu ja motivaatio säilyy. Vaihtuvat ohjelmat kehittävät kaikkia kunnon osa-alueita.

VIDEOIDUT TREENIT KOTIIN

videoidut treenit ovat kestoltaan 15-40 minuuttia, ja ne voi toteuttaa ilman erityisiä välineitä omassa olohuoneessa. Mukana korkean intensiteetin harjoituksista aina rauhoittavaan joogaan

VAIHTUVAT KEHONPAINOTREENIT

kehonpainotreenit ovat tehokkaita ja näillä voi korvata salitreenin tai ottaa lisäharjoituksena viikkoon mikäli kaipaat ekstraa ja palautuminen mahdollistaa suuremman määrän harjoittelua

OMAN SEURANTATYÖKALUN TAVOITETTASI TUKEMAAN

omaa tavoitettasi tukevan seurantayökalun saat halutessasi käyttöösi. Se voi olla esim. paino, ympärysmitta, juoksuvauhti tai muu mitattava asia

LISÄKSI SAAT RUOKAVINKKEJÄ, HAASTEITA JA PALJON MOTIVAATIOTA!

TaskuPT Pro

Monipuolinen sisältö sekä innostavat haasteet kannustavat tarttumaan toimeen.

TaskuPT ilmoittaa treenit, seuraa kehittymistäsi ja motivoi liikkumaan!

12KK VAIN
10KK HINNALLA

199€

6KK

119,40€

3KK

59,70€

Mietitkö olisiko tämä sinulle tai henkilökunnallesi sopiva ratkaisu?

Liikunnalla ja oikeanlaisella ravinnolla on tutkitusti vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Säännöllinen liikunta myös vaikuttaa edullisesti useiden sairauksien ehkäisyyn. Terveellinen ruoka parantaa vastustuskykyä, lisää jaksamista ja pirteyttä sekä auttaa painonhallintaa.

Kenelle TaskuPT Pro sopii?

  • Lihaskunnon parantaminen sopii kaikille, UKK instituutin suositusten mukaan viikoittain tulisi harjoittaa ainakin kaksi kertaa lihaskuntoa ja liikehallintaa 
  • Oikeanlainen ravinto on terveyden kulmakivi, sovellus tarjoaa vinkit ja reseptit käyttäjälle
  • Mobiilisiovellus on helppokäyttöinen ja vie harjoittelua eteenpäin, sopii kaikille kenellä on älypuhelin käytössä
  • Sovellus muistuttaa alkavista harjoitteista, toimii hyvin tsempparina niille kenelle liikunta ei vielä ole osa arkea
  • Sopii myös kiireiselle! Haluat sykettä tekemiseen, innostavat videotreenit vievät jopa vain vartin aikaa mutta ovat todella tehokkaita
  • Olet jo ehkä käynyt salilla jonkin verran, mutta nyt kaipaat treenaamiseen rakennetta ja selkeyttä. 
  • Sopii jo harjoittelun löytäneelle. Sinulla ehkä on jo treeniohjelma, mutta vaihtelu ja uudet ideat ovat tervetulleita. 
  • Kokonaisvaltaista valmennusta kaipaavalle! Nykyaikainen, omaan mobiililaitteeseen ladattava sovellus, josta löytyy kaikki harjoitusohjelmat, seurantatyökalut sekä valmentajan lähettämät videot.

Mitä harjoituksia sovelluksessa tehdään?

Kaikki treeniohjeet ovat omassa sovelluksessa helppoina ohjevideoina ja/tai kirjallisina ja kuvallisina ohjeina.

Kuntosaliharjoituksia tehdäksesi tarvitset pääsyn perusvarustellulle kuntosalille. Kuntosalitreenien lisäksi TaskuPT Pro sisältää videoidun treenin/viikko sekä kehonpainotreenin. Eli jos et ennätä tai halua harjoitella kuntosalilla, sinulla on aina mahdollisuus treenata video- ja kehonpainotreenien parissa. Myös aiemmin julkaistut videot säilyvät käytössäsi koko sopimuksen ajan.

Harjoitteet alkavat koko kehon harjoitusohjelmista, jossa kaikki lihasryhmät harjoitetaan samalla kertaa, viikko-ohjelma sisältää koko kehon treenit. Lisäksi sykettä ja hapenottokykyä nostattavat videotreenit sekä tehokkaat kehonpainotreenit tukevat saliharjoittelua. 6-viikon jaksoissa vaihtuvat ohjelmat voivat olla liikepatteritreenejä, supersarjatreenejä ja yhdistelmäharjoituksia, vaihtelu tuo harjoitteluun taatusti tuloksia ja pitää motivaatiotasi yllä. Ohjelma soveltuu sekä jo lihaskuntoharjoittelun aloittaneille että edistyneemmillekin liikkujille. Omaa tasoa skaalataan painojen ja vastusten kanssa.

6-VIIKON VÄLEIN VAIHTUVA HARJOITUSOHJELMA KUNTOSALILLE

Motivoivaa ja kehittävää! Saat suoraan appiin uudet ohjelmat joka kuukausi koko valmennuksen ajan

VIDEOTREENIT KOTIIN

HIIT, kahvakuula, kuntonyrkkeily, tabata etc. Innostavat lyhyet tehotreenit lisäksi tai vaihtoehtona jos et pääse salille.

VAIHTUVAT KEHONPAINOTREENIT

Joskus kaipaat enemmän, tee silloin ekstrana kehonpainotreeni jossa varmasti hiki irtoaa! Tämä voi olla käytössäsi myös silloin kun et ehdi salille mutta haluat harjoitella. Tämäkin kätevästi omassa sovelluksessa

SEURANTATYÖKALU TAVOITETTASI TUKEMAAN

Paino tai vaikka vyötärön ympärys! Mitä ikinä tavoitteesi onkaan, laita meille viesti niin aktivoimme haluamasi seurantatyökalun omaan sovellukseesi, samaan hintaan

RUOKAVINKKEJÄ JA MOTIVAATIOTA

Innostavat tietoiskut, vinkit aamupalalle, välipalalle tai viikonlopun maukas ruokavinkki pitää motivaatiotasi yllä

Enemmän energiaa arkeen ja voimavaroja sekä työhön että vapaa-aikaan

Vaihtuvat harjoitusohjelmat

Usein motivaatio lopahtaa ensimmäisen kuukauden jälkeen. Vaihtuvat ja monipuoliset harjoitusohjelmat auttavat pitämään motivaation yllä ja näin tuloksia tulee. Sovellukseen voi kirjata omia suorituksia ja näin seurata kehittymistä.

2-3 kertaa
viikossa

Ohjelmat kehittävät koko kehon lihaskuntoa, mukana myös sykettä nostavat harjoitteet jolloin hapenottokyky paranee. Mahdollisuus moneen erilaiseen treenin viikossa, kuntosalilla tai kotona. Tehokkaat harjoitukset ja silti aikaa kuluu vain 15-60 min /treeni!

Kaikki ohjeet aina mukanasi

Kaikki ohjelmat, videotreenit, vinkit ja seurantatyökalut ovat aina siellä missä sinäkin. Ei monimutkaisia eri alustoilla ja paperitulosteiden kanssa pyörimistä vaan kaikki saatavilla omassa laitteessasi.

YRITYSASIAKAS! TARVITSETKO USEAMMAN KÄYTTÄJÄN LISENSSIN? PYYDÄ TARJOUS INFO@KUNTOBOX.FI

 

YKSITYISASIAKAS -> Usein kysytyt kysymykset

Maksaminen

Voinko maksaa liikuntaeduilla?
KYLLÄ! ePassi, Smartum, Eazybreak, Tyky, Edenred

Mitkä maksutavat käyvät teille?
Maksut välittää Paytrail. Meille käyvät verkkopankit ja maksukortit

Kurssimateriaali

Miten materiaali toimitetaan minulle?
Kaikki materiaalit saat omaan mobiililaitteeseen. Oston jälkeen saat sähköpostiisi kutsulinkin tulla käyttämään Kuopion Kuntoboxin mobiilisovellusta, lataat PlayKaupasta tai AppStoresta Kuopion Kuntobox sovelluksen ja klikkaat sähköpostin linkkiä ja homma on treenaamista vaille valmis!

Takuu

Onko minulla takuu tai palautusoikeus tälle tuotteelle?
Kyllä! Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Voit sinä aikana kokeilla palvelua ja katsoa sopiiko se sinulle.
Jos et pidä siitä niin voit pyytää rahasi takaisin tänä aikana ja palautamme ne täysimääräisenä.
Liikuntaetuja emme voi hyvittää rahaksi, koska laki estää niiden vaihtamisen rahaksi.

Miten palautus toimii?
Palauttaminen on helppoa.
Lähetät meille sähköpostia tai soitat niin palautamme rahat sinulle.

HUOM!!! Kannattaako minun valita kerralla vuosi vai ottaa palvelu 3 kk jaksoissa?
Vuoden tilauksen saat nyt 10 kk hinnalla, joten jos pidät kuntosaliharjoittelusta, sinun kannattaa ehdottomasti valita vuoden tilaus. Kolmen kuukauden jakso alkaa aina helpoimmasta versiosta, ja kehittymisen kannalta on oleellista että harjoittelussa jokin muuttuu kehittyäksesi. Jos haluat että ohjelma etenee progressiivisesti, valitse 12 kk tilaus!

Mikäli valitsit kuitenkin 3 kk jakson, ja haluaisit jatkaa ”siitä mihin jäit”, soita tai laita meille viesti niin ohjelmoimme uuden jakson sen mukaan 

TaskuPT Pro

Liikunnallinen mobiilisovellus antaa sinulle harjoitusohjelmat, kotitreenit, ruokavaliovinkit tukemaan harjoitteluasi ja hyvinvointia, kehonhuoltoa ja palautumista unohtamatta. TaskuPT ilmoittaa treenit, seuraa kehittymistäsi ja motivoi liikkumaan! 

12KK VAIN
10KK HINNALLA

199€

6KK

119,40€

3KK

59,70€

Kuopion kuntobox