Skip to content
poliisikouluun valmennus nettivalmennus

POLIISIKOULUUN!-nettivalmennus

Sinustako Poliisi? Polamk pääsykokeiden kuntotestissä mitataan kestävyyttä, voimaa ja ketteryyttä. Lisäksi pääsykokeisiin kuuluu kirjallinen koe ja erilaisia soveltuvuuden arviointeja. Aloita pääsykokeisiin valmentautuminen ammattilaisen ohjeistuksella ja varmista itsellesi korkein mahdollinen pistemäärä!

 

 

Milloin?

Voit ostaa valmennuskurssin milloin tahansa. Kurssin kesto on 9 -viikkoa.

Miksi?

  • Onko sinulla tavoitteena päästä Poliisikouluun mutta pääsykokeen kuntotesti arveluttaa?
  • Mietitkö mikä mahtaa olla lähtötasosi ja miten se sijoittuu vaatimuksiin nähden?
  • Tiedät kyllä mitä pitää harjoitella kuntotestiä varten, mutta harjoittelusta puuttuu punainen lanka etkä ole varma onko harjoittelu progressiivista?
  • Haluaisit selkeät ohjeet ja toimivan suunnitelman mutta henkilökohtaisen valmentajan palkkaaminen ylittää budjettisi?

Osallistu nettivalmennukseen!

  • Poliisikouluun! -nettivalmennus on ammattilaisen laatima valmennusohjelma 
  • Valmennuksen alussa tehdään kuntotesti jotta tiedät lähtötasosi ja voit seurata edistymistäsi. Kuntotesti mukailee pääsykokeen kuntotestiä.
  • Saat harjoitusohjelman liikekuvineen ja -videoineen, sekä ohjeet juoksu- ja ketteryysharjoittelua varten, kaikki kätevästi mobiilisovelluksessa
  • Valmennus on edullinen ja totetutetaan vaivattomasti nettikurssina, helppo sopeuttaa omiin aikatauluihin ja elämäntilanteeseen

Kurssin valmentaja Heikki on liikuntatieteen maisteri ja hänellä vuosikymmenien kokemus verkkokurssien järjestämisestä ja ryhmissä tapahtuneista liikuntavalmennuksista.

”Sain kokonaisuudessa enemmän pisteitä kuin edellisellä kerralla, mikä oli melkoinen yllätys, etenkin kun miettii, että tällä kertaa oli vain reilu kaksi kuukautta aikaa treenata. Kiitos hyvästä ohjelmasta ja tekniikkavinkeistä. Nyt sitten vaan odottelen tuloksia…” Poliisikouluun hakeva nainen 28 v.

Hinta

HYÖDYNNÄ NOPEAN VARAAJAN ETU!

50 NOPEIMMALLE 10€ ALENNUS KOODILLA KUNTO10 eli kurssit vain 89€ / 159€

SAAT LISÄKSI 30 min HENKILÖKOHTAISEN KONSULTAATION VALMENTAJAN KANSSA!

Hinta nyt vain 99 euroa (norm 159e). Osta verkokaupasta!