Skip to content

Kuopion Kuntoboxin rekisteriseloste ja tietosuoja

Kuopion Kuntoboxin rekisteriseloste ja tietosuoja

REKISTERIN NIMI JA PITÄJÄ:
Kuopion Kuntobox
Y-Tunnus 2701018-8
Info@kuntobox.fi
Puhelin: +3589725450

REKISTERIN PERUSTEET
Kuopion Kuntoboxin valmennuspalveluiden henkilötietolain mukainen asiakasrekisteri, Kuntoboxin uutiskirjeet.
REKISTERIIN LIITTYVÄT SIVUSTOT
https://kuopionkuntobox.fi

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
– Henkilötiedot: Etunimi, sukunimi, syntymäaika
– Yhteystiedot: Sähköpostiosoite, puhelinnumero, postitoimipaikka, postinumero, yrityksen Y-Tunnus, yhteystiedot.

  • Rekisteröitymistiedot: Käyttäjätunnus ja salasana
  • Asiakastiedot: Laskutus, maksutiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, sähköpostiviestit
    – Muut käyttäjän itse antamat tiedot
    Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa halutessaan poistaa omatoimisesti tietonsa rekisteristä -poistu listalta kohdan kautta.
    Tarvittaessa jos et saa poistettua tietoja itse lähetä viesti info@kuntobox.fi

TIETOJEN KERÄÄMISEN TARKOITUS
Kaikkia käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa Kuopion Kuntoboxin omissa rekistereissä:

  1. Asiakassuhteen hallinnoiminen, yhteydenpito, asiakkuuden ylläpito, hoitaminen ja sen kehittäminen
  2. Valmennuspalveluiden tuottaminen suoraan asiakkaalle sekä verkkovalmennukset
  3. Asiakaspalvelun sujuvuuden, toimivuuden varmistaminen
  4. Markkinointi Facebookin, Googlen, sähköpostin tai muiden sosiaalisten kanavien välityksellä
  5. Markkinoinnin analysointi sekä näiden tietojen tilastointi
  6. Sähköposti palveluiden ylläpito, hallinnointi, palvelujen toimitus kuluttajalle sekä asiakkuuksien hallinta ja ylläpito.
  7. Verkkokaupassa tapahtuva kaupankäynti. Käyttäjä hyväksyy, että Kuopion Kuntobox lähettää suoraan sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi, mainonta ja markkinointimateriaalia.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään käyttäjältä rekisteröitymistä vaativissa tilanteissa sekä palvelua käytettäessä. Tietojen käsittelyn tarkoituksena on ylläpitää asiakassuhdetta ja mahdollistaa asiakaspalvelumme edellyttämät yhteydenottopyynnöt.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Kuntobox käyttää automaattisten sähköpostien lähetykseen Active Campaign-palvelua. Active Campaign on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys. Yritys noudattaa eurooppalaisia tietosuojavaatimuksia. Palveluun tallennetaan uutiskirjeen tai vastaavan tilaajan etunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä käyttäytymiseen liittyviä tietoja.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Tiedot kerätään rekisterin pitäjän omiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TIETOJEN PAIKKANSA PITÄVYYS
Käyttäjä sitoutuu antamaan Kuopion Kuntoboxille paikkansapitäviä tietoja rekisteröityessään käyttämään verkkokaupan palvelua ostotilanteessa. Käyttäjällä on myös milloin tahansa oikeus kieltää käyttämästä henkilötietojaan markkinointitarkoituksiin tai markkinatutkimuksien toteuttamiseen. Pyynnön voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@kuntobox.fi

TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna Kuopion Kuntobox, Ritosentie 72, 70460 Kuopio

MAKSULIIKENNE
Kuopion Kuntobox myy palveluita suoraan kuluttajille sekä yrityksille. Kaikissa tapauksissa laskujen lähettäminen tapahtuu sähköisesti tai vastaavasti jonkin maksujen välittäjän kautta. Jos asiakas maksaa palvelusta tai tilaamansa tuotteen verkkokaupan kautta verkkopankilla tai luottokortilla, nämä tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAJAT
Asiakasrekisteri tarkastetaan 12 kuukauden välein. Kaikkien käyttäjien tiedot tuhotaan, kun ne eivät enää ole tarpeellisia yrityksen toiminnan kannalta. Kaikkia henkilötietoja säilytetään maksimissaan 36 kuukautta siitä, kun asiakkaan ja yrityksen välillä on ollut valmennussopimus tai käyttäjä on saanut viimeisen sähköpostin tai markkinointikirjeen.

RIKKOMUKSISTA ILMOITTAMINEN
Aina yrityksistä huolimatta palomuuri tai tietoturva järjestelmät eivät ole täysin turvallisia. Sen vuoksi Kuopion Kuntobox ei voi taata 100 % turvaa. Jos yritykseen tulee tietoturvarikkomus, ilmoitetaan tästä välittömästi kaikille asianomaisille käyttäjille, jotta tämän jälkeen voidaan tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet. Yritys on sitoutunut ilmoittamaan asiakkailleen kaikista heidän tietoja koskevista turvallisuutta koskevista asioista.

KULUTTAJAN VELVOLLISUUDET
Kuluttajalla on itsellään vastuu siitä, että omat tiedot ovat turvassa ja käyttäjä varmistaa näin omien tilien, käyttäjätunnusten ja tietoturvan käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja sekä vaihtaa ne säännöllisesti ja säilyttää niitä niin, että ne eivät ole ulkopuolisten saatavilla. Käyttäjä huolehtii myös omien laitteidensa turvallisuudesta.

LISÄTIETOJA
Rekisteriin, tietoturvaan ja sopimusehtoihin liittyvissä asioissa kysymyksiin vastaa Kuopion Kuntobox. Ole yhteydessä info@kuntobox.fi